Monocromo

Monocromo
A fost odată un cuier uriaş numit web iar în el erau agăţate multe haine numite site-uri. Una din haine avea o multitudine de buzunare ce se înmulţeau zilnic. Ele se numeau blog-uri.
Astfel, prietenii mei au mereu un loc special în buzunarul cu InterzisFraierilor.

duminică, 11 mai 2008

Curand, cand lumea este radioactiva

♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀




Desi pare o aberatie, faptul ca civilizatia Maya a incetat sa mai calculeze timpul incepand cu anul 2012, ne face face sa ne punem un semn de intrebare si sa ne gandim la viitor. Este adevarat, in anul 2012 timpul va inceta sa mai existe, cele 24 de ore se vor transforma in efectiv 0 ore. Ceea ce este bine pentru noi este ca incetarea timpului nu inseamna si sfarsitul lumii, asa cum Biblia insinueaza. Materia va deveni radioactiva, densitatea ei va scadea remarcabil, banii nu vor mai exista ca necesitate, absolut toate bolile se vor vindeca (inclusiv SIDA si cancerul). Cauza tuturor acestor schimbari si multor altora o reprezinta intrarea Terrei intr-o Centura Fotonica, intrare ce se estimeaza a fi in anul 2012.
Savantii spun ca nu vor rezista decat cei care au o aura mare, iar cei rai si egoisti (cu o aura mica) vor pieri. Centura Fotonica este colosala, nu numai ca ea pur si simplu ne schimba planeta ci si transforma aceste schimbari in ceva normal, datorita faptului ca Pamantul va parcurge aceasta traiectorie stabilita de Centura Fotonica in 2000 de ani (ani din prezent).
In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “inaltare”, “ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri.
“Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Asa s-ar putea explica Inaltarea lui Hristos, avand in vedere ca ea s-a produs in urma cum circa 2000 de ani... O chestie ce ne pune pe ganduri? Ei bine, chiar asa si trebuie sa fie. Civilizatia Maya nu a gresit, iar noua nu ne mai ramane decat sa asteptam acest "minunat" an 2012.
Pana atunci, eu cred ca ar trebui sa ne mai gandim putin, si sa ne dam seama cat de norocosi suntem, fiindca traim intr-o perioada absolut extraordinara pentru omenire, pentru galaxie, si de ce nu, pentru intregul Univers. Noi am avut ocazia de a fi prezenti la cumpana dintre milenii si dintre secole, noi am avut onoarea de a remarca avantul pe care si l-a facut industria si tehnologia. Se pare ca in curand noi vom fi martorii unei "pasiri" intr-o a 5-a dimensiune. Asa ca nu avem decat sa asteptam.
Eu una cred ca va fi frumos, si ca radiatiile X vor deveni cu "timpul" o "joaca de copii". Sper ca atunci inca va mai exista acest blog prafuit, pe care il va citi cineva si isi va da seama ca o persoana din cele 6 miliarde care [inca] mai exista pe Terra este interesata de viitorul si de soarta planetei, a galaxiei, a Cosmosului, a Universului....




♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀♂♀