Monocromo

Monocromo
A fost odată un cuier uriaş numit web iar în el erau agăţate multe haine numite site-uri. Una din haine avea o multitudine de buzunare ce se înmulţeau zilnic. Ele se numeau blog-uri.
Astfel, prietenii mei au mereu un loc special în buzunarul cu InterzisFraierilor.

marți, 24 februarie 2009

Prostii

Inca 2 ore si e 25 asa ca mai am timp sa scriu despre 24. E Dragobete sau cel putin asa spunea profa de romana. [pff...ciudata faptura..a venit azi la ora imbracata ca o varza iar cand am contrazis-o in legatura cu lipsa de crestinism din sarbatoarea asta stupida s-a uitat urat la mine gata sa faca ochii cat ai lui Smeagol din The lord of the rings]. Bun. Ce mai e de zis despre prostia asta? Hm... Dragobete e mai putin crestina decat Valentine's Day dar sunt la fel de pacatoase, ptr simplul fapt ca de obicei in seara lui 14 sau a lui 24 februarie directorul unui hotel vine la tine cu un zambet super nice si iti inmaneaza o cheie, apoi cu niste ochi sireti [tot ca a lui Smeagol cand se dadea smecher fata de hobbitii aia doi] iti spune " Sa fiti cuminti!" da' o zice de parca ar spune "Tavaleste-o, tata, cat de bine poti, tigruleee!! Mrrr..!". Proful meu de religie ar spune acum atat: "Sex , sex, sex!". Am zis tot, da? Ce e asa de greu de priceput? PACAT! Simplu...
Cu Valentine's e aceeasi poveste, si mi-a fost demonstrat ca lumea nu numai ca se "iubeste" in ziua de 2x7 dar se mai si cearta si se mai si trimit in ma'sa unul pe celalalt uitand parca de "te iubesc"-urile de cu o seara inainte in timp ce stateau limba in limba si se chinuiau unul pe celalalt pe o banca rece la 2 kelvini [ t=T-273,15=>t=2-273.15=-271.15 grade celsius] in parcul de la Catedrala. Ma rog, cel putin asta am inteles si am transpus exagerat eu aici; ideea principala era ca dupa ce se iubeau de nu mai puteau chiar daca erau doar de doua saptamani impreuna si nu se cunoasteau decat de ...ghici! exact! doua saptamani s-au trezit un baiat si o fata sa se desparta pe motiv ca vai! au venit niste mega prietene si i-au spus ceva de genul "Drg, ai grije k gajicatu te insheala q una. am vzt eo!" - A da? Tu si care ochi? Ca ai tai nu cred ca functionau sub tona de rimel din spatele lentilelor curcubitaceice. Pfoai...s-a lasat cu bocete si cu un cadou facut de Valentine's ca "deh...c drq..iam faqt shi eo un kdou ashea k totzy baietzii kre se respecta"

Sarind peste intreaga telenovela... Daca asta inseamna Valentine's Day ..atunci ma lipsesc...
Maybe i look like a smart ass scriind aici in disperare despre niste chestii tampite. Da' ce vrei? Moldoveanca are logoree si peretii sunt surzi momentan, si daca stau bine sa ma gandesc nici nu prea am chef sa fac iarasi un articol ca acele compuneri de olimpiada in care ma chinuiam sa asez cuvintele asemanatoare cu niste piese de puzzle.
Bun. Am ajuns la rubrica "Confesiuni". E simplu. O sa incep sa turui niste adevaruri care pana acum au fost...minciuni :D. So...recunosc ca nu am mancat paine da' eu minteam ca nu mananc paine ca sa slabesc, recunosc ca am purtat tenisi in loc de cizme chiar daca tata mi-a zis sa port cizme, recunosc ca nu am facut miercuri educatia fizica fiindca pur si simplu nu aveam chef nu ca era sa imi rup mana in tocul usii asa cum i-am zis profului...mnah...whatever!! Does anyone care about that? Nimeni. Clar. Next.
Rubrica "I wanna..."Nu o sa incep sa spun ca vreau sa devin printesa ca Fiona si sa vina un print [care bineinteles nu tre sa arate ca Shrek] si sa ma salveze si sa ma casatoresc cu el. ~astea's povesti de adormit copiii. Eu fac parte din generatia puratorilor de blugi. "Imi curg blugii prin vene!! Mwahahahaha!!" sau pe scurt mai e un pic si ne ia dracu'. Asa ca rubrica aceasta va fi goala pe simplu motiv ca nu mai vreau nimic. Mi-am propus ca pana in 2012 sa ajung sa stiu cata engleza stie Viorel, sa am corpul atragator ~ ca sa fie satisfacut si Adrian Morar, bunul meu prieten de pe Y!Msg, sa am si eu prieten cu care sa ma duc la munte si sa fac revelionul in creierii muntilor privind artificiile intr-un sarut printre brazi. E simplu. Nu vreau prea multe, nu? :)
Se apropie sfarsitul....lumii si al articolului totodata. Logoreea nu e vesnica ar spune cineva, si adevar graieste. Ma asteapta o "bunaciune" de revista gata sa ii dezvirginez paginile si cateva exercitii la matematica [e materia mea preferata, you know :))].
Domnu' Nica, daca o sa cititi vreodata articolul sa stiti ca mie imi place matematica, si ca m-am apucat de chiromantie. Am vazut ca aveti mana cu degete lungi si subtiri, cica e tipica matematicienilor si fizicienilor. Si Madalina F. are asa mainile...numai eu nu. Va rog sa nu fiti dezamagit.
Azi am scris la ora de fizica cu un pix de 0,3 lei si nu imi pare rau. Presimt ca in horo(rr)scop scrie ca maine ma ia dracu' la sigur. Si ce? Mai e pana maine cand va fi patratul lui 5.
Azi e Dragobete! A dah...si ca sa il imit pe minunatul director de hotel...

"Sari pe ea, tigrrruuuleee!! Oboseste-o pe proasta, tigruleee!!"