Monocromo

Monocromo
A fost odată un cuier uriaş numit web iar în el erau agăţate multe haine numite site-uri. Una din haine avea o multitudine de buzunare ce se înmulţeau zilnic. Ele se numeau blog-uri.
Astfel, prietenii mei au mereu un loc special în buzunarul cu InterzisFraierilor.

sâmbătă, 7 februarie 2009

But the world is black...and my heart is warm

Mood: happy & full baterries
Playlist: Good Charlotte - The world is black
Israel "Iz" Kaʻanoʻi Kamakawiwoʻ - What a wonderful world (Somewhere over the rainbow..)


O tentativa de zambet se schiteaza pe fata mea. Daca acum cateva zile nici nu acceptam ca cineva sa se apropie de mine si sa ma pupe pe obraz pe motiv ca frumoasa mea zidarie e gata sa pice :D sunt fericita sa descopar ca sunt in stare sa imbratisez pana si strainii pe care ii intalnesc. Vreti motive? Iata unul destul de bine intemeiat: SE APROPIE PRIMAVARA!!
Dispar gandurile negre si tristetea imediat ce vad razele de soare ce imi inunda camera si aduc cu ele caldura amintirilor placute ce corespund intamplarilor petrecute cu ani in urma. Imi rad ochii si sufletul cand ma gandesc ca o sa auzim iarasi trilul pasarilor, o sa dam uitarii hainele groase si o sa revenim la culorile si hainele de anotimp tanar. Mi-e dor de verde proaspat si de jocurile de volei de pe terenul scolii in orele de la care lipseam. Si tare m-as bucura sa imi revad prietenii stand in scara blocului parca asteptandu-ma. Nostalgic suna jocul norilor pufosi de pe cerul de un albastru optimist dar jur ca tanjesc dupa clipa in care voi vedea cum griul ud va fi inlocuit de superbii cumulus nimbus.
Orele trec parca tot mai greu si gandesc ca mai e aproape o luna pana cand voi purta un snur de culorile buzelor dupa un sarut si a zapezii ce inca nu dispare o data cu ziua de intai martie.
Scriu tremurat si ciudat, nu ma recunosc. Caci, chiar daca inca exista nemultumire si indignare in sufletul meu, tineam neaparat sa notez acest sentiment cald.
Nu am prieteni, dar i-as imbratisa pe amicii mei; nu am iubit, dar D. ar fi primul pe care l-as imbratisa; parintii au deja o imbratisare de la mine, sora mea, verisoara mea, au si ele imbratisari si...cei ce au trecut la cele sfinte au o lumanare din partea mea. :|
Aceleasi lucruri simple din alte articole, acelasi zambet timid, un nou articol, ganduri noi chiar daca sunt la acelasi birou din lemn trist, pe acelasi scaun dur in fata aceluiasi computer extenuat intr-un weekend gol dintr-o lume neagra. :)