Monocromo

Monocromo
A fost odată un cuier uriaş numit web iar în el erau agăţate multe haine numite site-uri. Una din haine avea o multitudine de buzunare ce se înmulţeau zilnic. Ele se numeau blog-uri.
Astfel, prietenii mei au mereu un loc special în buzunarul cu InterzisFraierilor.

joi, 12 februarie 2009

Ploua

Ploua. Ploua mult, disperat. Numai gardurile de metal si trunchiurile copacilor care au vazut si ploi mai mari rezista cu stoicism in fata acestui...dus, in schimb, tot ce inseamna crengi si frunze uscate se misca pe ritmul dictat de picaturile de ploaie ce cad grabit pe caldaram din pricina vantului care parca urla inca de la miezul noptii.
Am fost afara fara sa vreau. Orasul e ud, atat de ud incat deja e ceva normal, ploua incontinuu dar nu lipsesc oamenii de pe strada. Pasesc atat de calm, atat de linistiti si parca fericiti totodata. Hm...unii poate o simt ca pe o purificare. Ma simteam ciudat, parca stricam "echilibrul" cu umbrela mea verde in timp ce toti ceilalti nu aveau nici macar o haina mai groasa pe ei cu care sa se apere de ploaie.
Ploaia mi=a spalat toata imaginatia. Imi rasuna in minte si acum picaturile de ploaie ce cad pe acoperis mereu la fel, batand acelasi ritm, ca pendulul unui ceas. Ma chinuie.
Imi lipseste coerenta, dar nu vreau sa inchei aici. Prin urmare voi incepe sa scriu cam tot ce imi trece mie prin gand acum.

☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦

Imi amintesc cu un ras prostesc de ziua in care un fost coleg m-a sarutat. A fost o tentativa de sarut, atunci mi se parea ok, acum tot ce pot sa zic e "bleah!"

Tin minte ca m-am rostogolit impreuna cu Irina si cu Irinuca pe munte in incercarea de a ne distra, si chiar a functionat. Irina, daca vei citi asta vreodata sa stii ca inca mai am sosetele de la tine.

Prima voce pe care am auzit-o dupa operatia de apendicita a fost a lui Dragos. Ii multumesc pentru asta.

Mi-e dor sa merg la biserica si sa aprind o lumanare.

Ce ticalos suna "pilule anti-baby" :))

Intr-o zi o sa pierd cu adevarat cerceii de aur. Ieri a fost a treia oara cand era sa ii pierd, mai exact daca reuseam erau acum in canalizare.

Ochelarii aia cu rama bleu arata delicios.

Mai stiti cand am scris eu primul articol pe blog? Ce mult e de atunci..!

☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦☻♥♠♣♦

Iar ploua...Urasc asta. Daca nu pot merge prin ploaie atunci sa nu mai ploua DELOC!