Monocromo

Monocromo
A fost odată un cuier uriaş numit web iar în el erau agăţate multe haine numite site-uri. Una din haine avea o multitudine de buzunare ce se înmulţeau zilnic. Ele se numeau blog-uri.
Astfel, prietenii mei au mereu un loc special în buzunarul cu InterzisFraierilor.

luni, 7 aprilie 2008

Felicitari celor ce vor gasi asta



Anuntati-ma daca inca mai exista persoane care citesc carti, fac bloguri interesante, asculta muzica interesanta si care nu consuma oxigenul degeaba.

S.O.S


Persoanele neinteresante nu prezinta nici un interes pentru mine.Nu trebuie sa fii EMo ca sa fii interesant, sau sa injuri orice numai pentru a parea o specie superioara celei homo sapiens sapiens.In caz ca faci asta nu reusesti sa trezesti interesul nimanui si ramai acelasi ignorant dintoteauna.
E la moda sa fii "cool" ? E "misto" ca baietii sa se imbrace ca niste fete,iar adolescentii sa para niste tocilari? Eu cred ca nu, dar ce conteaza parerea mea?
DA, sunt teribilista insa pastrez valorile morale si inca nu am uitat ce este o carte, un film bun, o tema facuta corect (nu copiata), muzica buna (exceptand manelele, care din punctul meu de vedere sunt doar imortalizari ale prostiei romanilor).
Nu critic, nu judec, imi plac doar persoanele care au ceva in cap si cu care poti vorbi despre lucrurile mai sus amintite.




↨↓↨↓↨↓↨↓↨↓↨↓↨↓↨↓↨↓↨↓ ↨↓↨↓↨↓↨↓↨↓ ↨↓↨↓↨↓↨↓↨↓ ↨↓↨↓↨↓↨↓↨↓

TU CE CREZI?
¦FRAIERII MERITA O A DOUA SANSA?
¦EMO(tional) E UN STIL DE VIATA SAU UN FEL DE A PAREA MAI PROST?
¦MANELE SUNT ZGOMOT SAU MUZICA?
¦E CAZUL SA NE RESEMNAM SAU TREBUIE SA LUAM MASURi IMPOTRIVA DEGRADARII
SOCIETATII?