Monocromo

Monocromo
A fost odată un cuier uriaş numit web iar în el erau agăţate multe haine numite site-uri. Una din haine avea o multitudine de buzunare ce se înmulţeau zilnic. Ele se numeau blog-uri.
Astfel, prietenii mei au mereu un loc special în buzunarul cu InterzisFraierilor.

sâmbătă, 28 februarie 2009

Incearca sa nu ceri parerea unui expert. Eu zic sa inveti din greselile...mele

Scump(a) si adorat(a) cititor(re), te intrebi cum e o petrecere printre fete? In caz ca esti fata s-ar putea sa te ajut cu un raspuns. O atmosfera vomitiva e cea regasita in preajma fetelor ce miros a Chanel si a Giordanni de simti parfumul inca de la intrare. Blonde, brunete, satene, cu parul mai mult sau mai putin lung, stand intinse ca niste lei la soare, priviri atente ce te analizeaza centimetru cu centimetru. Ok. Dupa cinci minute incepi sa fii anesteziata, astfel rasinile trec pe langa tine fara ca tu sa realizezi ca intre timp ai fost salutata cu un oarecare grad de greata in voce si ochii tai frumosi au vazut deja doua sau chiar trei zambete chinuit de dragute. Muzica iti sparge timpanele, dar vai! e sexy sa iti lasi luciul de buze pe care ti-l retusezi din trei in trei secunde, pe marginea paharului cu suc. In minutul 10 deja te-ai integrat. Te poti considera part of the ship, part of the crew, part of the ship, part of the crew...~!@#$ Te uiti in oglinda. Sanii iti sparg camasa cu doi nasturi descheiati, jeansii mulati iti apasa fesele provocator, ai trei bratari pe mana si niste cercei supradimensionati se balangane la urechile tale, dar bineinteles ca abia se vad caci parul tau a luat-o razna, nu mai e ingrijit, e rebel si ...sexy s-ar spune. Ai ochii injectati cu spirit de fashion&trend, ti se zbate in vene sangele pe house&dance rythm si ...cum sa nu...ai un strat de doua degete de fond de ten, trei kilograme de lip gloss, rimel de arunci in stanga si in dreapta cand clipesti ...dar...e sexy - s-ar spune...
Te simti "perfecta" fiindca esti. Oh...nu as vrea sa te dezamagesc, dar stii...am o veste proasta pentru tine. :) Nu, nu, nu! De n ori nu! Cuvantul "perfect" nu are ce sa caute in buzunarul tau cand nu sunt baieti prin preajma. Dar vai! Nu sunt baieti atunci avem un produs al inaltei tehnologii a secolului gata sa ne sara in ajutor in asemenea momente de importanta nationala: photo camul. Presupun ca i-ai incarcat bateria caci il asteapta o sedinta foto. Ce mandru trebuie sa fie cand imortalizeaza vomitivitatea botului tau lucios. Dupa ce consumi bateria a trei camuri te trezesti ca e cazul sa tai magnificul si mult asteptatul tort. Ai grija ca e cu ciocolata si se cam depune pe aripioarele alea ale tale care iti iesi din jeansi. E deja tarziu, dar nici macar nu iti dai seama cand a trecut timpul...printre fete. Nimeni nu pomeneste de nici un baiat, nu se simte nici un pic de testosteron prin preajma. E trist. Ar fi cazul sa pleci. Te doare spatele de la cele 3 minute de dans, iar fata ti-e amortita de la lipsa de miscare asociata cu sedinta foto. Urmeaza 3 ore de ventuzare continua, de hugs imbecile, de inhalare de Giordanni si gata. Imediat ce treci pragul efectul anesteziei se pierde, simturile iti revin. Fugi cat mai repede cu putinta, plictiseala te apasa ca atunci cand una din fete si-a pus fundul cel mare pe tine intr-un joc prostesc si feminin, o tentativa de distractie morbida.
Daca esti baiat s-ar putea sa fii mai fericit. Cand intri in universul lor greu penetrabil constati cu stupoare ca ..paradoxal, raiul nu e pe TarafTV si nici pe Redtube si e chiar acolo. Simti Chanelul, Avon&Oriflame-ul, mancarea dietetica si rasinile ce se scurg de pe felinele ce isi termina siesta si sar pe tine spre a te devora. Urmeaza fotografii vomitive si provocatoare, dansuri pe scaune ori pe pat cu un mesaj usor de descifrat asemanator cu "Prietena ta nu se va supara daca ma gusti. E un joc de imaginatie: tu iti imaginezi ce se afla sub camasa asta ori mai jos de buric iar eu imi imaginez ca tu nu esti chiar asa de urat". Esti complet hipnotizat si deodata se rupe filmul. Suna telefonul. Cineva coboara de pe o bara si ti-l inchide salbatic muscandu-si buzele in disperare trimitand vibe-uri de feromoni peste nasul tau inca imbacsit cu Chanel si Giordanni. Ochii ti se inchid si cazi lat crezand ca esti in rai. Spre dimineata...ooohh daaa!! Vezi realitatea. Esti gol, pachetelele cu prezervative sunt goale, hainele tale sunt aruncate oriunde altundeva dar numai pe tine nu. Propun sa nu iti intorci privirea spre dreapta caci o sa zaresti un machiaj asimetric si gretos, asemanator cu o pictura facuta de un orb, niste pistrui, eventual niste porti dilatati si un par ars de la placa si alte cele. Nici in stanga nu e bine sa iti intorci capul, caci tipa s-ar putea sa aiba niste sfarcuri anormal de mari si dezgustatoare care iti dau dorinta de punga sau lamaie cand te gandesti ca e posibil ca ele sa se fi atins de tine cu o noapte in urma ori ca buzele "penisforme" ale blondei cu respiratie in draci par obosite din cauza ca ele s-ar fi putut "distra" cumva in urma cu ceva...ore.
Sugestia mea e sa te ridici rapid si pe nesimtite, sa iti aduni hainele si sa iesi de urgenta, inainte ca leioaicele sa se trezeasca si sa isi dea seama ca le-a fugit scula.


Asadar, drag(a) cititor(re), acum ai aflat ce si cum. Vrei parerea mea? - Eu zic ca e cazul sa refuzi invitatiile la petreceri cu fete si sa incerci sa mergi acolo unde sunt si baieti, asta daca nu vrei sa iti distrugi ficatii in rasinile emanate de leoaice dorminde ori infierbantate.