Monocromo

Monocromo
A fost odată un cuier uriaş numit web iar în el erau agăţate multe haine numite site-uri. Una din haine avea o multitudine de buzunare ce se înmulţeau zilnic. Ele se numeau blog-uri.
Astfel, prietenii mei au mereu un loc special în buzunarul cu InterzisFraierilor.

vineri, 25 aprilie 2008

♥♥♥Betty Boop♥♥♥






Betty Boop este un personaj de desene animate, foarte popular, cu care erau difuzate episoade in jurul anului 1930.
Designul ei a fost creat de un adevarat veteran al epocii artei animatiilor mute si a suferit o serie de schimbari care au facut ca in scurt timp ea sa devina un sex-simbol pentru intreaga lume a desenelor animate. Palmaresul acestei Madonna a animatelor cuprinde o filmografie destul de vasta.
Betty Boop a avut o perioada de glorie atunci cand a aparut, si la fel este si astazi, cunoscuta de toti si admirata pentru caracterul ei.

http://www.youtube.com/watch?v=8-arBMWSD9s

Va fi mai greu


☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

Horo(r)scop: Intuitia nu va ajuta prea mult. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.
Playlist: Pascal Obispo feat. Baby-Bash - Nouveau voyage (C'est la vie)



Azi ma simt ciudat, am fost la biserica si apoi am incercat sa ma rup de lume, am vrut sa ajung in lumea mea, acolo unde totul e muzica, zambet, armonie, acolo unde poti fi oricine vrei tu, poti fi oricum vrei si poti evolua oricand. Am vrut sa vin aici si sa scriu ganduri, sa stau pe messenger chiar daca nimeni nu e online, am vurt sa ascult muzica pe youtube si sa vorbesc cu lumea pe chat-roomu-uri...


Ma simt atat de bine aici, poate e singurul lucru care ma face fericita.
Azi e soare afara, duminica o sa ma duc la padure impreuna cu cativa prieteni, va fi criminallll... dar o sa treaca si sarbatorile, si vin tezele, si viata ne va fi tot mai grea...


☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼